Kvantülemineku küsimused

Valgusolend Kaunitar´i  selgitusi

Vene kosmosekeskuse biofüüsik Valentina Mironova avalikustab salastatud avastust, et vesiniku aatomi prooton osake jäi 4% võrra väiksemaks 2013. aasta alguses ja sellega muutus tema kiirus, pöörlemine, diameeter, suund, spekter. Muutus mateeria tihedus. Kuivõrd see avastus on tõene?

Selgitus: Tõesus on teie reaalsetes maailmades 100%, teistes tasandite, kihistustes ja paralleelsuste ebareaalsustes aga lõpmatu ehk lõppematu väärtusega.

Selgitus: Muutusid nii mateeria tihedus, kuid ka ainetehulkades sisemised sidemete vahelised lähi – ja kaugkihid ja kihistused. Kuid ka kõik muud omadused, ning sellega kaasas käivad väärtused ehk nähtused. See puudutab nii makro – kui ka mikroosakesi. Annab edaspidi nähtamatu osa ilmsikstulemist ehk rakendust aine tihekihistustes. Esialgu hakkab nähtamatu osa ilmutustena ilmnema, kuni omastab reaalsuse kihte ja kihistuste osasid. Seda võib nimetada ka tühiaine ladestuvaks osaks ehk ainetühjaks täituvuseks.

Kas on toimunud planeet Maa kvantüleminek, kus ühe energiatasemega osake muutus teise energiatasemega osakeseks?

Kas me elame uues maailmas, teisel planeedil, kus kõik seadused töötavad teisiti?

Selgitus: Nii see on, kuid osakesed ei liitunud, vaid kopeerusid ning ühinesid lehitsuse teel. Te elate nüüdsest kopeerunud maailmas, kus kõik reaalsed maisused on nüüdsest kahekordse suuna ja jõuga. Ka aeg ning inimesed ise ning nende teod on nüüd topelt jõuga ja topeltkiirusega. See oli sujuv üleminek teie mõistes reaalsusest ebareaalsusesse. Nii, et reaalses maailmas elaval inimesel on küllaltki rasked arenguetapid ees. Need kes on reaalses mateerias kinni. Kuid ka sellest ajast on kahekordsed jõud looduskatastroofidel. Kuid ka võimendatud mõjud on inimsisendustel loodusjõudude rahustamiseks ja kulgu.

Aastani 2013 teadlased teadsid, et Päikesesüsteem liigub nn. Musta Augu suunas. Aga nüüd enam seda Musta Auku ei olevat. Teadlased jahmusid ja salastasid selle avastuse. Mis siis tõeliselt on toimunud ?

 Selgitus: Kui üks süsteem või süsteemi osa liigub mustast august läbi, siis jah, seda musta auku enam ei ole. Must auk ei ole auk, vaid ebareaalsuse üks ilminguist ja üks selle osa.

Musta Augu asemel teadlased avastasid 2014. aastal uue kosmilise objekti – Magnitar. See on pulseeriv täht, mis saatvat igas suunas välja vedelat teadlikku magnetvälja. Magnitar olevat löönud särama sinises valguses peale 2014. aasta maikuud. 2014. aasta suvel lõi see sinine laik ka meie kõigi ajudes särama, pulseerides samas rütmis täht Magnitar´iga, valsitaktis. Mis tõeliselt toimub?

 Selgitus: See on see ala, mis oli pikka aega välja lülitatud inimosaduste liitumis ja lahutuvusest. Üks paljudest ilmingutest on kolmainsus, kuid eksisteerivad veel neliainsus, viisainsus jne. Tulemus on harmoonia ja täiuslikus, te enam ei püüdle selles suunas vaid teil on võimalus sellest osa saada läbi siis mitmiksustatud osaduste. Ja muidugi inimolenditel tuleks täiendada ja täiustada oma tajuulatuse suundi ja massiilminguid.

Teadlastel olevat õnnestunud filmida, et kaks galaktikat: Linnutee ja Andromeeda udukogu on asunud ühinema alates 2013. aastast. Muutunud olevat aeg, muutunud olevat energia, muutunud on inimeste taju ja oleme muutumas mitmemõõtmelisteks olenditeks. Mis toimub tegelikult, mis muutused inimese teadvuses tunnetuses toimuvad ja hakkab toimumas?

Selgitus: Inimesed on omandanud vastuvõtja staatuse, kus nad on kogejad ja jagajad, neile kes on Maakera peal kõik elav. See on inimmasside misjoon ja tegevus, kus inimolendid rikastavad seda kulgu pühaduse ja imelisusega läbi inimliku spektri. Kogu universum on teie mõistes pinnalaotus ning vaakum, kuid tegelikult on veel olemas selle pinnalaotuse mahutavuse mahuosa ja selle omavahelised tühjuse tõmbed ning tõuked. Nii, et kogu universum loob imelist muusikat ja tantsib tõesti valsitaktis. Nii on ka erinevate süsteemide ja süsteemiosade ehk planeetide, tähtede jms. Liikumine ehk ühinemine kuid ka võimalik on lahknemine ehk teie mõistes lahkumine.

Austuse ja armastusega tervitan Valgusolend Kaunitari ja tema kaaslasi. Ma väga soovin Teie tõeseid selgitusi siinsetele küsimustele,

Meedium Marguse vahendusel. Ette tänades Teie August maisuses.